Over Sanne

Hoi! Leuk dat je even langskomt op mijn weblog. Hier hou ik de reis bij van een gebroken hart naar een compleet nieuw bestaan. Schrijven is mijn passie en ik heb gemerkt dat het helend werkt, dus vandaar dat ik deze website ben begonnen.

In het kort
Sanne, thirty something, de Grote Stad, huisje, boompje, beestje, single, owner of a lonely heart. Houdt van schrijven, Internet, social media, uitgaan, boeken, films, series en winkelen. Kan niet zonder computer, iPhone en kauwgom. Heeft een groot hart voor dieren en een zwak voor katten in het bijzonder. Is een sucker voor de Engelse taal en heeft de gewoonte om om de haverklap een Engels woord te gebruiken. Ook hier. Mijn blog, mijn uitlaatklep. So there. Here it is. Reacties worden enorm gewaardeerd!

Wie ben jij?
Mijn pseudoniem is Sanne. Vraag me niet waarom, die naam kwam als eerste in mijn hoofd op. Ik wil vanwege privacy redenen niet mijn echte naam blootgeven. Sanne dus. Ik ben een vrouw van begin 30 en woon samen met mijn katten in de randstad in een mooi huis. Ik heb een leuke baan en een fijne familie. Een sociaal leven had ik tot mijn relatie ophield vrijwel niet, maar daar heb ik het afgelopen jaar hard aan gewerkt, heb veel mensen ontmoet en een handjevol daarvan zijn blijven hangen. Op zich heb ik alles wel zo’n beetje voor elkaar…Alleen wat tegenslag in de liefde. Onze levens bleken zo verweven in elkaar na al die jaren dat ik nu moeite ondervind om niet meer ‘wij’ maar ‘ik’ te zijn.

Wat is er gebeurd?
Begin maart 2010 is mijn leven met honderdtachtig graden veranderd. Na een relatie van zo’n tien jaar besloot mijn ex dat hij niet langer van me hield, pakte zijn spullen en dat was de laatste keer dat ik hem zag.

Wat erg voor je! Lag het aan jou of lag het aan hem?
Ik heb geen antwoord op die vraag. Wel heb ik vele vragen, maar kan ze niet meer stellen omdat er, van de een op de andere dag, geen contact meer is. Is er een ander? Geen idee. Hij zegt van niet, mijn vrouwelijk instinct zegt iets anders. Ik ben er nog niet bovenop, maar ben aardig op weg. Yep. Er bleek later wel degelijk een ander te zijn, zo ontdekte ik via Facebook.

Kom op, heb je het echt niet aan zien komen?
Toen? Nee. Nu? Ja. Ik verwijt hem niks, het kan gebeuren dat je niet meer van iemand houdt en opstapt. Er zijn twee mensen nodig om een relatie te hebben. Achteraf gezien besef ik me pas hoe ik mijn kop in het zand gestoken heb en mijn ogen sloot voor dingen die ik wel degelijk zag en door had.

Dus ga je nu je vuile was buiten hangen voor de rest van de wereld?
Ja. Weliswaar onder een pseudoniem en sommige details laat ik weg of verander ik iets. Maar in grote lijnen is dit mijn vuile was. En die van hem, maar de kans dat hij hier op terecht komt is zo klein, dat ik het risico neem. Daarbuiten hou ik erg van schrijven, had hiervoor vele jaren een goedbezochte weblog die ik, vanwege teveel herinneringen aan ‘ons’, offline heb gehaald.

Ik vind het achterlijk/zielig/stom/niet slim dat je dit doet
Ik respecteer je mening, iedereen gaat anders om met het verwerken van een gebroken hart. Dit is mijn anonieme manier om alles op een rijtje te krijgen en zoals eerder geschreven hierboven, helpt het me daarmee. Vind je het stom? Dan verwijs ik je met alle liefde naar dat rode kruisje rechtsboven aan je scherm. Er zijn zoveel leuke andere websites waar je wel kunt vinden wat je zoekt!

Ik vind het moedig/knap/grappig/interessant dat je dit doet
Dat waardeer ik! Dank je wel! Reacties zijn ook welkom. Ik doe dit niet om veren in mijn reet te krijgen of om naar complimenten te vissen hoe geweldig ik mijn leven weer op orde krijg. Ik doe dit om te kunnen blijven schrijven online en me dit een mooie aanleiding lijkt om me ergens op te storten wat dat betreft. Mede-gebroken harten mogen me altijd emailen. Samen staan we sterk!

Rest mij te zeggen, nogmaals dank voor je bezoek aan mijn website en reacties zijn meer dan welkom!

Liefs,
Sanne

Advertenties

§ 17 Reacties op Over Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: