The goods baby, I’ve got ‘em

27 november 2011 § Een reactie plaatsen

Brak, dat is wat ik ben. Was ik gisteren al, omdat het vrijdag ontzettend laat was geworden met ontzettend veel drank. Gisteravond had ik een night in op mijn agenda staan, met foute films en heel veel chips. Mijn vaste stapvriendin haalde me toch over en zo bevond ik me in dezelfde setting als de avond ervoor, met alleen een ander jurkje aan. Dat jurkje is geloof ik wel een goede aankoop geweest. Het haalt het slechte in vrouwen omhoog en levert goedkeurende blikken van mannen op. Laat ik het zo zeggen, mijn rondingen worden er door benadrukt. If you have it, flaunt it, zoiets. En in dat aspect mag ik moeder natuur niet in haar bek kijken. Toch?

Het was druk. En mijn blaas stond op knappen. Met die drukte zijn de toiletten gevoelsmatig echt heel ver weg, maar na uitstellen kon ik niet anders dan diep inademen, me zo klein en plat maken als mogelijk en zo door de menigte sorry’en en pardon’nen richting de ladies. Ik wurmde me langs twee mannen, wiens ogen ik als bouwlampen in mijn decollete voelde schijnen maar deed net of ik ze niet zag en wurmde me langs hen verder. “Baby, you got the goods“, ving ik nog net op. Ha. Weer aan de bar kwam er een onaantrekkelijke man maar met een fantastisch Brits accent me meedelen dat ik er ‘absolutely stunning‘ uitzag. Kijk. Die stop ik toch maar mooi weer in the pocket!
Dat soort ontzettend oppervlakkige-en-je-koopt-er-verder-niks-voor-maar-toch-boosts heb ik nodig zo nu en dan heel vaak, onzekere mina die ik ben. Dat het verder een kutavond was met spanningen in mijn vriendinnenclubje en ik bijna twee vrouwen lelleke snollen in de haren vloog, dat ook ja. En dat ik een brok in mijn keel kreeg toen ik weer die jongen zag die ik eerder dit jaar leren kennen, waar ik nu een soort van ‘ruzie’ mee heb. Kan even zo gauw die logjes niet meer vinden, maar goed, leuke jongen, type teddybeer, heel groot, breed, beetje gezet maar een hele goede kop met twee prachtige ogen. Hij doet me zo denken aan Raymond. Werkt ook in dezelfde branche als hem, zijn echt bepaalde types, bepaald soort humor, heel relaxed. Wilde wat met me en ik ook wel met hem. Maar…hij heeft dus een vriendin. En daar begin ik niet aan.

Maar goed, hij was er weer dus. En als ik door mijn wimpers heen keek was het net of Raymond daar stond. Au. Rolde als een dronken droppie mijn bed in vannacht en viel in slaap met zwarte tranen van de mascara. Droomde ook weer fijn dat ik weer bij Raymond’s ouders op de bank zat. Wat is dat toch, waarom bevind ik me steeds in die woonkamer in mijn dromen? Zal wel iets te maken hebben met de foto’s die ik niet moet aanklikken op Raymond’s moeder haar Facebook.

Oh ja en nog iets. Zo raar. Ineens allemaal aandacht en pogingen tot contact van Leon. Berichtjes, likes en reacties op mijn Facebook. Wil ineens me followen op mijn afgesloten privé Twitter. Ja doei he. Schreef in een berichtje dat ik nog een etentje te goed heb. Sure, nadat je me bijna een half jaar laat wachten? Stick dat etentje maar where the sun etcetera. Maar toch. Stiekem, vind ik het niet erg. Aandacht. Anything. Ik ga er niet op in, want ik verdien wel iets beters dan zoiets maar goed, ik besta dus kennelijk.

I’ve got the goods, baby!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu The goods baby, I’ve got ‘em voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: