Afgeschermd

22 augustus 2011 § 2 reacties

Ik klikte net wat hier en daar, ging mijn vaste rondje af. Facebook, nu punt en el, Hyves, GeenStijl, Twitter. Ineens schoot Raymond door m’n hoofd, zag iets wat me aan hem deed denken. Typte zijn nickname in in mijn adresbalk achter twitter punt kom. Raymond’s Tweets are protected.

Oh?

Hm. Gek. Al anderhalf jaar kijk ik er zo nu en dan. Er gebeurt vrijwel niets. Een retweet of korte reactie op een ander. Nooit iets uit zichzelf, een mijmering, een #watetenwevandaag, niets. Zou hij nu wel Tweeten? Met haar? Over haar? Hell, misschien is ze wel zwanger inmiddels, schoot van de week door mijn gedachten. Hij wilde graag kinderen. Had het daar de laatste jaren vaak over. Ik zie hem ook wel als papa, ergens. Niet aan denken, niet aan denken. Ondenkbaar, onverdragelijke gedachte dat zij…

Wel goed dit, eigenlijk. Nu kan ik niet meer kijken.  Weer een stukje dichterbij het echte afsluiten van het hoofdstuk Raymond. Volgende week komt weer zo’n punt. Mijn tweede verjaardag zonder hem. Op de eerste vorig jaar liet hij niets horen. Geen sms’je, geen email, niets. Ik ook niet op de zijne die daarvoor was, dus op gelijke voet met elkaar wat dat betreft. Stom dat ik ergens toch, heel diep van binnen, op iets hoop. Of hoop is het verkeerde woord…Kan het woord niet vinden.

Advertenties

§ 2 Reacties op Afgeschermd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Afgeschermd voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: