Mua Mac

9 augustus 2011 § 1 reactie

Ach waarom ook niet, ik trek om te beginnen gewoon weer een inzichtkaart!

Wijze woorden! Schaamte, tja, wellicht hier en daar soms. Of het daarmee geneest…eerder verzacht. Och. Desondanks, wijze woorden weer!

Een week is er voorbij sinds ik voor het laatst schreef hier. Ik toog dus naar de Mac counter. Geen drempel te bekennen, gelukkig. Een hippe blonde Mua (Make Up Artist) met kort haar plantte me op een lederen kruk voor een spiegel en pakte allerlei poeders, concealers en foundations die ze vervolgens aanbracht op mijn gezicht.

Ik heb bepaald geen make-over ondergaan, maar meer een make-up improvement. Ben erg tevreden over de aangeschafte producten. Ik liet echter de ‘blash-er’ achterwege ondanks dat Mua kirde dat het me zooooo goed stond. Ik hoorde een stemmetje roepen: ‘the 80’s called, they want your blusher back’. Het oogde namelijk nogal clownesque rood-achtig, twee hysterische strepen van naast mijn neus tot ergens ter hoogte van mijn oren. Adriaantjuuuuuh.

Verder een behoorlijk saaie week eigenlijk. Vrijdag even uitgeweest maar wasniksan, alweer vroeg thuis. Zaterdag met een vriendin naar de hoofdstad afgereisd, ons wat op het water begeven, bootjes met dansende mensen bekeken en wat gewinkeld. En verder vrij weinig gedaan. Ja, mijn profiel op Relatieplanet weer eens gepimpt met een nieuwe foto en een nieuwe tekst. Wie weet. Relatieplanet heeft zichzelf ook gepimpt, althans het plaatje op de homepage. Het lente koppel, tandpasta smilend poserend in een zonnig bos maakte plaats voor twee eng lachende voor de regen schuilende mensen en nu staat er een herfst/winter koppel, gezellig knus op de bank. Hij probeert een boek te lezen en zij probeert zijn aandacht te trekken. Niet dat ze die krijgt, nee, hij negeert haar volledig en kijkt links om haar hoofd heen en leest lekker verder in zijn roman.

Mooie plaatjes daar.

Advertenties

§ Een Reactie op Mua Mac

  • justm3 schreef:

    hahaha, grappig van die foto dat hij haar negeert :p

    Leuk dat je nieuwe make-up hebt. Ik denk dat zo’n verkoopster van zoveel producten zou zeggen dat je er geweldig mee staat, kwestie van zoveel mogelijk te kunnen verkopen :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Mua Mac voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: