Nachtbraken

7 juli 2011 § 1 reactie

Het is al twee uur geweest en ik had allang moeten slapen. Helaas ben ik het ritme al de hele week kwijt, val pas bij de zoveelste herhaling van Hart van Nederland rond vier, vijf uur in slaap om vervolgens halverwege de ochtend ontzettend vermoeid wakker te worden. The perks of working from home, hoewel het dus ook een nadeel kan zijn. Peins, peins, peins, momenteel voornamelijk over dingen die in mijn sociale leven helemaal niet lekker lopen. Een terugkerende rode lijn daarbij zien, zou hem het liefst uitgummen, maar hoe?

Het afgelopen uur heb ik mijn weblog weer eens teruggelezen, helemaal vanaf het begin. Wat ben ik blij dat ik het zo heb bijgehouden allemaal, het afgelopen jaar. Sommige dingen waren me alweer ontgaan. Ik ben al een heel eind, vergeleken met het grijze muisje dat ik was. Maar man, wat heb ik nog een lange weg te gaan voor alles is zoals ik zou willen…Voordat ik de vrouw ben die ik zou willen zijn.

Ik hang momenteel een beetje in een patroon waarin ik de dagen doordeweeks onderga en niet kan wachten tot het vrijdagavond is, me twee nachten achtereen weer even helemaal vol laat lopen met wijn, veel wijn en dan alles behalve mezelf zijn. De transformatie naar een luidruchtige, bijdehante en man-eating Sanne. Dat is zo niet mij. Maar, heel tijdelijk, wel fijn. Even niet mij zijn. Tot wanneer zou die drang er zijn?

Vanavond kreeg ik nog een berichtje van Leon. Hij sms’te vanaf zijn afspraak dat het zo saai was en het veel leuker was geweest om met mij te eten. Sja. Wat moet ik daar nou op antwoorden, hij zegt toch af? Terug gesms’t dat ik hem sterkte wenste met de rest van de avond, inclusief knipoog smiley. Niks meer vernomen.

Kwart over twee. Ik ga de vaatwasser eens uitruimen.

Advertenties

§ Een Reactie op Nachtbraken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Nachtbraken voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: