Je bent een leuke meid

31 januari 2011 § Een reactie plaatsen

Kennelijk. Die zin werd nu voor de tweede keer gebruikt door een man met als doel mij duidelijk te maken dat er niet meer in zit. Op zijn let her down gently, stel ik me zo voor. Zo ook door Leon. Een lang verhaal kort, hij wilde gewoon een leuke avond met me uit, da’s al. Hij zou wel verliefd op me kunnen worden, maar wil dat nu niet gezien de slechte timing, hij komt net uit een lange relatie. Hij wilde me wel blijven zien, met me afspreken, leuke dingen doen. Nee. Als het er niet meer in zit, heb ik daar zeker geen behoefte aan. Over een poosje bellen dan? Ja, dat mag wel. Had dat trouwens niet gezegd, want ergens hoopt mijn subconsious daar nu op. Een smsje, een rinkelende telefoon. Foutje, ik vind je meer dan een leuke meid, afspreken, jij en ik! Hoe zeer ik hem ook begrijp, zijn relatie duurde langer dan de mijne en het is korter geleden, baal ik er van. Ook van mezelf, dat ik weer eens veel te veel verwachtte.

Dus, not gonna happen. Een wijze les die ik ook weer getrokken heb uit deze date, die eigenlijk geen date was zo bleek achteraf: hoe gezellig het ook is, hoe lekker de wijn smaakt en hoe goed het op dat moment ook voelt: neem niet op de eerste date je gezelschap mee naar huis voor een nachtmutsje. Want daar blijft het niet bij. Nooit.

Tot nu toe vind ik 2011 geen leuk jaar. Iemand in mijn omgeving ligt in het ziekenhuis met een vreselijke ziekte en het kan allemaal wel eens heel slecht aflopen voor haar. Zoiets zet de dingen wel even in een perspectief. Een Sanne die treurt om weer een date die de ware niet blijkt te zijn versus een twee jaar jongere vrouw die misschien binnenkort twee kleine kinderen en een vriend achterlaat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Je bent een leuke meid voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: