Drie maal scheepsrecht

3 oktober 2010 § Een reactie plaatsen

Jemig de pemig. Het was weer bijzonder. Pffff…ik blijf het moeilijk vinden om me hier echt aan over te geven, bang om weer gekwetst te worden denk ik.

Maar erg leuk gehad weer. Hij kwam nu dus voor het eerst hier naar toe. Ik heb hem meegenomen naar de plekken waar ik regelmatig uit ga en we hebben de hele avond gekletst en gedronken.

Bweh onzeker miep die ik ben. Nu slaat de twijfel weer toe. Moet ik hem nu met rust laten of een berichtje sturen, komt het dan stalkerig over of juist alsof ik geen interesse heb als ik het niet doe? Soms word ik zo moe van mezelf.

Nog wel iets heel liefs wat me te binnen schoot. Ik gaf hem dus een tour van de stad en we stonden te wachten voor het stoplicht van een zebrapad. Ik was nog best wel nerveus en kwebbelde aan een stuk door door de zenuwen. Ik had namelijk gezegd dat we daar en daar iets zouden drinken, want daar was ik laatst en daar is het leuk alleen was ik ineens de weg kwijt. Of niet echt kwijt, maar ik wist niet meer hoe je nou moest lopen om er te komen. Ik was dus echt aan het stuntelen. Ineens zonder iets te zeggen boog hij zich naar me toe, gaf me een kus op mijn mond en keek me lachend aan. Dat was zo lief. Zo van, het is oke hoor. Ik vind je toch wel leuk. Ik had echt even een paar seconden nodig om toen weer op aarde te komen haha. Grom. Waar kan ik een handleiding voor Relaties En Liefde downloaden?

Update, voel me al wat beter. Inmiddels weer vertrouwd vollop sms geheen en weer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Drie maal scheepsrecht voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: