Return to sender

5 juli 2010 § 5 reacties

Kon het niet laten en heb hem vannacht gemaild. Of hij besefte wat het met mij deed, dat zien allemaal. Waarom hij niet de ballen had om eerlijk te zijn in plaats van vreemd te gaan. Zowaar een email terug gehad vanmorgen. Had ik niet verwacht. Boos, kwaad. Hij is niet vreemd gegaan. Niet tijdens onze relatie. Ja, hij was wel snel met haar ja. Dat gaf hij toe. En dat het voor mij rot moet zijn om haar foto te zien snapte hij ook, zou hij andersom ook vinden. Gut. En hij gooide er nog maar gelijk een zwier oude koeien en beschuldigingen achteraan.

Gaan we dus toch nog uit elkaar met ruzie.

Ik weet niet of hij mij nu nog terug mailt. Hoop het niet eerlijk gezegd. Ik wil slapen, terug naar bed, niet meer opstaan. Ik ben terug bij af. Even, voor vandaag in ieder geval.

Edit 13:54 uur: net wakker na een paar uurtjes slapen. Zojuist een tweede email gelezen van Raymond met de suggestie op te houden met het over en weer emailen van verwijten. Helemaal mee eens, sir. Als dat na tien jaar via email moet, laat dan maar. Echt, ook na de verwijten die hij nu schreef, voelen de afgelopen tien jaar als een grap. Voel ik als een vreselijk persoon om mee samengeleefd te hebben, hem te hebben beroofd van dat aantal jaar van zijn leven en alsof zijn gevangenisstraf er nu op zit.

Tseh. En ik nog rekening houden dat ik hem tegen zou kunnen komen op dating websites, want beiden dezelfde provincie.

Advertenties

§ 5 Reacties op Return to sender

 • Louise schreef:

  Dat schrijven je passie is is in elk geval een ding wat zeker is en dat kan Peter of welke oelewapper dan ook je niet afnemen.Ik blijf meelezen, je staat in mijn favorieten. :)De wereld voor een dagje lekker aan je voorbij laten gaan is absoluut geen schande.take care, :*Louise

 • Anonymous schreef:

  Ik wil je alleen even een hele dikke virtuele knuffel geven! Ook al voel je je nu zwaar klote, toch weet ik zeker dat je straks veel sterker uit de strijd zult komen, echt! Je bent in zoveel opzichten al zo gegroeid de afgelopen maanden, dat ik me nu niet kan voorstellen dat deze hele toestand dit in 1 keer weer teniet kan doen…Marije xxx

 • Tina schreef:

  Leuk dat ik je hier weer gevonden heb. Al is het woord ´leuk´bij je verhalen van de laatste tijd niet echt op zijn plaats. Wat ga je momenteel door een diep dal, zeg. Ik kan me helemaal voorstellen dat je je ontzettend in de maling genomen voelt. Eén troost; erger dan dit kan het bijna niet meer worden. Ik hoop voor je dat het nu iedere dag een klein beetje wordt. Wie weet waar hoe je leven er over precies een jaar uitziet. Misschien dat het dan allemaal totaal anders is. In ieder geval komt je schrijftalent nu goed naar buiten. Wat dat betreft mijn complimenten!Sterkte voor nu. Ik blijf je hier opzoeken.

 • Anonymous schreef:

  Sisi zegt:Komt goed schatje!!

 • ZsaZsa schreef:

  Dikke knuf uit Haringcity

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Return to sender voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: