Date night schmate night

22 mei 2010 § 1 reactie

Vanavond is het weer zo ver. Ik begin er bijna aan te wennen en ben ook totaal niet zenuwachtig. Na een vrij lang gesprek op MSN vanavond heb ik weer een date met iemand. Een leuke jongen, ziet er echt niet verkeerd uit, mijn leeftijd, woont niet ver van mijn woonplaats vandaan. Totaal niet mijn type though. Type leef-bij-de-dag, type stoer. Nee, niet mijn type. Lekker ding wel, maar niet in de categorie ‘goh-ik-weet-niet-van-mezelf-dat-ik-lekker-ben’ en ‘ik-trok-zomaar-wat-aan-en-haalde-een-hand-door-mijn-haar-en-klaar-en-toch-ben-ik-verdomde-sexy-op-een-nonchalante-manier’ zoals pliesie agent. Ach no one comes near pliesie agent nu, anyway.

We gaan naar de film. Ik heb geen zin. Het liefst kruip ik weer op de bank onder mijn dekbed en hoop op een smsje van die leukerd die hier zo dicht bij woont. Maar die zal niet komen. Ik heb twee smsjes van hem mogen ontvangen, allebei neutraal en allebei zonder afsluitende xx zoals ik inmiddels gewend was. Ik heb hem ook al dagen niet meer online gezien op MSN, ik zal wel geblokkeerd zijn of hij staat onzichtbaar, whatever. Jammer. Echt jammer. Geen idee wat er is gebeurd dat hem heeft doen afknappen op mij, althans, daar ga ik van uit. Blegh.

Date dus. Hoofd staat niet naar date. Maar ik forceer mezelf de deur uit te gaan vanavond. Ik wil niet weer een avond klikkend doorbrengen, op zoek naar mannen.

Gisterochtend kreeg ik trouwens De Email. Een grote aanwijzing dat Raymond hier meeleest, aangezien ik de nacht ervoor nog schreef, dat ik zo’n behoefte had aan tenminste dat. Hoi, Raymond, wassup? Het deed me weinig. Een lap getikte tekst, met excuses en sorry. Het zal wel, Raymond. Heel makkelijk en heel veilig om dat na zo’n twee en halve maand te doen vanachter je laptopje zoveel kilometers van mij vandaan. Als je werkelijk ballen had…Nou ja. Het is ook nooit goed he, bij mij? Vraag ik om een email, krijg ik een email en is het nog niet goed.

Dat hij dus waarschijnlijk meeleest (hoi!) vind ik desondanks alles toch wel apart. Dacht werkelijk dat ik mezelf goed anoniem had gemaakt hier. Zou hij extern mee kunnen kijken op mijn computer ofzo? Ja, je weet het niet. Hij heeft het internet en alles hier werkend voor me achter gelaten, ik heb de ballen verstand van computers zelf dus wie weet wat hier allemaal op mijn computer op de achtergrond meedraait. Sorry Raymond, dat ik zo denk. Maar ik ben nogal wantrouwend geworden na alles. Gek he? Ach ik trek me er niks van aan en blijf schrijven wat ik wil hier. Het is allemaal waarheid en niets is gelogen en het is mijn gebroken hart en ik moet het kwijt. There.

Ik weet het allemaal even niet meer.

Ik ga maar richting de douche, er iets van proberen te maken, moet wel een beetje op mijn profielfoto lijken natuurlijk vanavond.

Advertenties

§ Een Reactie op Date night schmate night

  • Anonymous schreef:

    Nu maar hopen dat de date ondanks alles toch gezellig is. Je weet maar nooit en als Peter meeleest, je bent een slappe lul! Zo dat moest ik even kwijt.Dikke knuf! Zigi. x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Date night schmate night voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: