Pasen Schmasen

5 april 2010 § 1 reactie

Nog een dag van deze Paasonzin en dan is alles weer normaal. Mijn eerste Paasdag bestond voornamelijk uit het leeghalen en soppen van de kledingkastenwand in de slaapkamer en uit rondsjouwen met volle wasmanden. Zijn kast was al leeg natuurlijk. Al mijn kleding ligt nu op hoopjes gesorteerd door de slaapkamer heen. Een hoopje dat-kan-echt-niet-meer, een hoopje zwart, een hoopje wit, een hoopje gekleurd, een hoopje what-was-I-thinking, enzovoorts. Alles wordt frisgewassen en netjes teruggehangen in de kasten. Een extra kast voor mij, dat zoveel shopping mogelijkheden biedt logistiek gezien, ik probeer de voordelen er maar van in te zien! De winkels zijn open vanmiddag, misschien ga ik even kijken zo…

Wat ook een voordeel is van mijn gebroken hart, is dat ik ben afgevallen. Hoeveel weet ik niet aangezien ik bewust geen weegschaal bezit, maar ik ben al een paar maten gekrompen qua spijkerbroek, twee om precies te zijn, en ik hoop dat het nog verder gaat naar een derde maat kleiner. En het voelt geweldig! Het kost me weinig moeite, heb nog steeds niet de behoefte om veel en slecht te eten. Het begin van een dieet is altijd het zwaarst, want je maag moet wennen aan minder inhoud. Die fase ben ik nu voorbij, mijn maag zeurt niet om eten en is tevreden met drie maaltijden per dag.

Tussendoor neem ik niets, terwijl ik voorheen alles at waar ik trek in had. Een paar dagen in de maand gaf ik zonder problemen toe aan veel-en-slechte-dingen-aanvallen. Ik eet nu vrijwel geen suiker en brood meer, een combinatie die het altijd goed doet bij mij wanneer ik een paar kilo wil afvallen. Nu volhouden…Gisteravond lag ik echter in bed (op de bank) voor het eerst te fantaseren over roze koeken, marsrepen en dropsleutels. Een klein bakje cereal met een beetje suiker genomen en that did the trick. No way dat ik mijn nieuwe 2.0 in wording figuur laat verpesten door een zwak moment van behoefte aan suiker en vet!  

Verder niet veel spannends…Aankomende week wordt een vrij eentonige week. Werken, werken, werken. In huis is het een aardige zooi met nog steeds meubels die opgehaald moeten worden. De week erna wat spannender, een dag in het ziekenhuis (niets serieus) en nog wat andere kleine spannende dingen. Ook nog naar de notaris om mijn schriftelijke single zijn met mijn handtekening te bevestigen en dat was het dan. Ik denk minder aan hem merk ik. Hoewel ik nog wel regelmatig naar zijn Twitter kijk, waar af en toe iets nieuws op komt. Twitter was toch voor losers? Kennelijk. Want dat blijk je te zijn, een loser. Een loser die binnenkort jarig is. No way dat ik jou mijn beloofde felicitatie sms zal sturen. Schreef ze stoer.

Advertenties

§ Een Reactie op Pasen Schmasen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Pasen Schmasen voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: