Sanne versie 2.0

26 maart 2010 § Een reactie plaatsen

Ik hou er toch in mijn achterhoofd rekening mee dat ik een email kan krijgen van Raymond, of een sms of iets, een teken van leven…weet dat het niet gaat gebeuren, die kans is kennelijk heel klein. Maar toch…dat zou dan echt het allerlaatste zijn en dan is het echt klaar. Streep mijn naam maar weg…Vandaag krijgt hij de aangetekende brief thuisgestuurd, of in ieder geval op het door hem opgegeven verblijfadres om zijn post naartoe door te sturen. De aangetekende brief waaronder mijn vriendelijke groeten staan. Ik heb een papiertje met een nummer meegekregen op het postkantoor waarmee ik de aangetekende brief kan volgen en dus kan zien wanneer hij ondertekend is. Het is vreemd, zo vreemd. Maar ook weer zo definitief. Vreemd gevoel, in de verte ook opluchting. Verdwijn dan ook maar helemaal. Lamzak.

Er komt trouwens nu al helemaal vrijwel geen post meer voor hem, in al die weken slechts twee dingen. Doet me ook weer afvragen: hoe lang is hij hier al mee bezig? Had hij die adreswijzigingen al voor die vrijdag geregeld? Vermoed van wel. Ik kan me niet herinneren of er voor die vrijdag van zijn vertrek al minder post kwam dan normaal voor hem, daar let je niet op. Net als de andere dingen waar ik door de weken heen achter kwam of in ben gaan zien. Maar waarom nog dagen voor zijn vertrek een discussie aangaan met mij over het wel of niet nemen van vloerbedekking in de slaapkamer? Ach, mooi, er komt nu dus absoluut geen vloerbedekking nergens meer. Koude voeten? Ze hebben heel leuke kleedjes bij Ikea. Laminaat it is.

Maar goed, die vragen zijn zinloos, ik krijg er toch geen antwoord meer op. Het is weer tijd voor afleiding, zeker met dit belachelijk lange Paasweekend in het vooruitzicht. Werken, veel werken maar ook weer wat leuke dingen in het vooruitzicht stellen voor mezelf op korte termijn. Zo ga ik vandaag twee afspraken maken. Nummer 1 is mijn haar laten verven, dat stond nog steeds op de to-do list. En nummer 2 is een make-over en uitgebreid make-up advies. Daarvoor ga ik een afspraak maken bij een grote cosmetica winkel in de stad. Lijkt me ook best eng, zo midden in een drukke winkel, maar Sanne 2.0 gaat dat gewoon doen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Sanne versie 2.0 voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: