Vanavond begint mijn nieuwe leven

18 maart 2010 § Een reactie plaatsen

Ik zit nog in mijn charmante roze ijsberen pyama, hihi. Nog een peukie en dan snel douchen en aankleden, want dan staat mijn broer onverwachts toch nog voor de deur zometeen. Hij had eigenlijk geen tijd vandaag maar het zat mee gelukkig en hij komt zo de eettafel en hopelijk ook de eetstoelen weghalen. Dan is dat weg, ik wil gewoon dat Raymond dat ziet, hoe leeg het hier is, weet niet waarom, het zal niks veranderen aan de situatie maar voor mijn gevoel kan het hier niet leeg genoeg zijn in huis. Dan de stofzuiger en dweil er doorheen en dan…is het klaar. Dan is er geen reden meer om contact te hebben, geen dingen meer te regelen, op aanstaande maandag de zakelijke dingen na, maar die zullen denk ik verder per post en via die persoon kunnen verlopen.

Ook weer een nieuwe fase in het hele verhaal merk ik, waar ik toch wel moeite mee heb. Hoop is er niet meer, maar het besef dat ik hem nooit meer zal zien, nooit meer zijn stem zal horen, nooit meer onze grapjes delen…Gek. Vreemd, eng, nieuw, definitief, vanavond begint mijn Nieuwe Leven.

Nou nu geef ik mezelf nu een schop onder mijn kont en ga wat doen hier.

Erg moeten lachen om Bridget Jones film trouwens, had hem al gezien, maar afgelopen weekend weer eens opgezet. Het dagboek dat ze bijhoudt, zo herkenbaar. Hebben jullie die film gezien? Alleen propt zij zich vol en ik eet juist bijna niets, merk ook dat het niet eten van brood zo’n effect heeft op je lichaam, ik wilde al stoppen met brood, dat is nu mooi gelukt, eet alleen nog rijstwafels als lunch, veel minder opgeblazen gevoel daarna.

Sigaretten: 426

Wijn: 52

Calorieën: 122

Hihi.

Edit: Kut, broer belt net, hij redt het toch niet. Damn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Vanavond begint mijn nieuwe leven voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: