Bridget Jones

11 maart 2010 § Een reactie plaatsen

Na zon komt regen. Achter elke zonnestraal zit een regenbui. Was het maar herfst, dan kon ik nog uitkijken naar de winter, heerlijk. Ook die tijd komt weer, aftellen naar september.

Vandaag geslapen tot een uur of een, ben lichamelijk echt langzaam aan het afbreken, hoewel het geestelijk wel gaat. Het verschilt van uur tot uur. Ik heb ook geen ritme meer, stond vannacht om een uur of twee te douchen. Was heel boos tijdens het douchen, zo van eikel etc. Sprak het woord eikel hardop uit en…toen ging het licht vreemd doen in de badkamer. Niet aan en uit, maar een soort van ineens een soort zwakker licht, duurde echt maar 1 seconde. Heel vreemd en niet eng, duidelijk ‘iets’ terwijl ik normaal heel nuchter ben en de laatste tijd zelfs helemaal klaar ben met al het paranormale, met alle respect voor degenen die wel daarin geloven. Het kan ook gewoon iets technisch te verklaren zijn, het is een oud huis, maar mijn gevoel zegt wel dat dat iets was die zei ‘you go girl’. Juist omdat het echt op dat moment was, gelijktijdig met mijn uit mijn tenen komende ‘eikel!’ was het ‘kssshgggt’. Ja, wel fijn!

Ik heb geen plannen voor vandaag. Gewoon maar zien hoe de dag verloopt, zit er momenteel erg Bridget Jones bij, inclusief pyama en dof haar.

Bridget Jones

Hihi. Zo herkenbaar. LOL.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Bridget Jones voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: