All the single ladies

10 maart 2010 § Een reactie plaatsen

Ik denk dat hij het moeilijk vindt, juist omdat hij als geen ander weet hoe ik er nu bij zit. Geen excuus natuurlijk, hij gedraagt zich nou niet bepaald als een partner waar je tien jaar (elf, als je een jaar chatten meerekent) lief en leed mee hebt gedeeld. Ik weet ook niet wat makkelijker is voor ons beiden, juist contact of juist niet. De boodschap komt wel aan bij me inmiddels pffff. Misschien is dit ook makkelijker, als ik heel eerlijk ben wel, voor nu in ieder geval. Er is in ieder geval geen sprake meer van hoop.

Vanmiddag ga ik mezelf bij elkaar rapen en wat dingen regelen die echt gebeuren moeten. Uitzoeken hoe het nou verder moet met onze samenlevingsovereenkomst. De email naar degene bij wie ik daarvoor moet zijn staat in concepten, ik wil nog niet op verzenden klikken, doe ik straks pas. Het naambordje met onze namen van de deur halen, alhoewel al het gereedschap al ingepakt is, gelukkig komt mijn broer nog langs om verhuisdozen af te geven, die heeft vast wel een schroevendraaier. Straks ook boodschappen doen, voor de eerste keer. Voor de vorm, en sigaretten die bijna op zijn, want eten gaat gewoon niet. En dan nog wat uren werken, want dat gaat ook gewoon door.

Vannacht had ik nog een break down momentje. Het was heel laat, of vroeg, en ik kon niet slapen. Ik ging wat doelloos surfen en ik kwam iets heel grappigs tegen. Ik moest hardop lachen en draaide me automatisch naar links, naar zijn bureau om te zeggen: “Kijk nou Raymond, moet je zien, whahahaha!” Er kwam alleen het woordje “Kijk…” uit en toen kwamen de tranen en de harde stomp in mijn maag. Kut, hij zit er niet meer en kut, hij zal nooit meer met me meelachen of juist zeggen “pffff I don’t get it, te flauw”. Die bureaustoel is leeg en zal leeg blijven. Dat wordt wennen. We waren altijd bij elkaar, en allebei de grootste nerds die er zijn, altijd online. Wel apart, maar toch samen, hoewel er weinig zijn die dat echt kunnen begrijpen. Nooit zullen we meer “boks” doen, of onze inside jokes delen. Blegh…Dit gaat allemaal over, ik weet het, de zon gaat weer schijnen. Alhoewel, die klote zon, rot op, ik wil winter!

Maar goed. Ik ga me nu dwingen uit mijn Fatima nachtjapon te stappen, me aan te kleden en naar buiten te gaan.

All the single ladies, all the single ladies

Cuz if you liked it then you should have put a ring on it

If you liked it then you shoulda put a ring on it

Don’t be mad once you see that he want it

If you liked it then you shoulda put a ring on it

Oh oh ooh oh oh ooh oh oh ooh oh oh oh x2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu All the single ladies voor Sanne in the City.

Meta

%d bloggers liken dit: